Reservering og betaling

For at reservere en kanin hos Kanintemplet, skal du betale et reservationsgebyr på 100 kr. Hvis du fortryder reserveringen får du ikke pengene retur. En reservationen er først gældende når jeg har modtaget reservationsgebyret. Indtil da er kaninen til salg og kan blive afsat til anden side. Reservering foregår efter 'Først til mølle' princippet. Hvis flere købere indbetaler reservationsgebyr på samme kanin, er det derfor den der betalte først, der har reserveret kaninen. Den/de andre der har indbetalt får naturligvis pengene retur i sådanne tilfælde.
Hvis kaninungen bliver syg, kommer til skade eller dør inden du overtager den, kan du enten vælge en anden kanin, ellers tilbagebetales dit reservationsgebyr.
Restbeløbet betales ved afhentning af kaninen. 

Betaling kan foregå med:

  • Mobilepay (20 41 44 26)
  • Kontooverførsel: Reg: 4955 Konto: 3325279400
  • Kontant (Medbring lige penge, da jeg sjældent ligger inde med byttepenge)
  • Paypal

Når datoen for overtagelse nærmer sig skal du kontakte mig for at lave en aftale om afhentning. Hører jeg ikke fra dig, og vi ikke har aftalt at kaninen skal flytte hjem til dig senere end når den er 8 uger, vil den blive sat til salg igen når den er 9 uger. Du mister i så fald dit reservationsgebyr. 

Hvis du har reserveret en kanin og efter et stykke tid finder ud af at du hellere vil reservere en anden af mine kaniner, kan reservationsgebyret umiddelbart IKKE overføres til den anden. Du skal i stedet fortryde reservationen og reserverne på ny og dermed betale reservationsgebyr på ny. Det koster dig altså 100 kr. hvis du reserverer en kanin du alligevel ikke vil have. Årsagen er at  når du har reserveret en kanin, som du ender med ikke at overtage, har jeg ikke kunnet sælge den til anden side, og kan risikere ikke at kunne finde en ny ejer inden den er blevet så gammel at den bliver svær at få solgt.